sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Liikaa asiaa vielä enemmän kaikkea asiatonta

Lauantai&Sunnuntai:

Lauantai oli ja meni.

Sunnuntaina käytiin Wienissä ja nähtiin perhostalo.

Ma, Ti, Ke:

Töitä oli mutta tulipahan tehtyä.

To: Sairastin, olin ollut jo viikon alusta hieman lenssussa.

Pe: Buranan voimilla Salzburgiin ja takaisin enemmän tai vähemmän ehjänä, satutin kai jalkani johonkin kun kävely sattui niin pirusti loppumatkasta.

La: Tarkoitus oli mennä Steyriin poikia moikkaa, mutta flunssan poikanen ja kipeä jalka esti menemästä. Silti, oli vielä kulttuurirahaa mitä tuhlata joten pakotin itseni ja Netan nopeaan pyörähdykseen tekniikka talolla, jota olin välttänyt kuin ruttoa, koska luulin että se on jonkin sortin tylsä tekniikan ja teknologian museo. Jos olisin tiennyt aikaisemmin, että se ei ole sitä, mit nimi väittää, niin varmaan olisin mennyt aikaisemmin, ja ehkä jopa useammin. Ei siinä sitten mitään. Hotellissa pakkailut mahd. valmiiksi ja kulttuurirahoja laskemaan. Vielä pitäisi tuhlata, mutta ehtiikö? Tuskin, ja jaksaako, ei varmana. Vika päivä tulossa enkä todellakaan jaksa ravata ympäriinsä viime hetken höösäilyjä. Jos puuttuu niin saa puuttua, repiköön rahansa takaisin jostain, uin jo nyt niin veloissa ettei enää kiinnosta edes elämäni viimeisen blogin kirjoitus. Kyllä, turha odottaa tämän enempää, Ja turha myös odottaa, että luen kenenkään teidän juttuja, Kertokaa kasvotusten, jos tarve.

Su: Ai piti kirjautua ulos kymmeneltä? Asiasta tultiin kertomaan varttia vaille 11. No kiitos tästä tiedosta ja riittävästä ajasta kirjautua ulos. En olisikaan halunnut lähteä hyvillä mielin. Hetkeäkään en tahtoisi enää olla mutta pakko on kun lentokentälle lähdetään vasta viideltä. Ja maasta lähdetään vasta seitsemän aikoihin. Niiiiice... Onneksi ollaan jo melkein voiton puolella, n. 8h niin pääsee Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti